Kjaer binnen enkele dagen in Istanbul voor medische keuring


akeej
Fenerbahce wil zijn verdediging in de zomer versterken en het wordt nu gelinkt aan een oude bekende.

Volgens Hurriyet is Sevilla-verdediger Simon Kjaer, eerder actief voor Fenerbahce, aangeboden bij de Turkse topclub. Kjaer kent een goed seizoen bij Sevilla en is een goedkopere oplossing dan andere kandidaten. De Deen moet zo’n tien miljoen euro kosten.

Fenerbahce is naarstig op zoek naar versterking voor de verdediging, maar het wil niet te veel geld uitgeven. Er zijn enkele verdedigers in beeld bij Fenerbahce, maar de club wil geen transfersom op tafel leggen. 

Volgens laatste berichten uit de Turkse media heeft Sevilla het huurbod van Fenerbahce geaccepteerd. Ook Simon Kjaer heeft zijn jawoord gegeven.

Verwacht wordt dat Kjaer binnen enkele dagen in Istanbul is. Ook is er een akkoord bereikt met zijn ploegmaat Zanka bij het Deense elftal. Meer info volgt….
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 749
-: 0
R: 2457
Level 5

Begint een beetje een Falcao verhaal te worden, duurt nu al 54 dagen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen