Ali Koç: "Wij gaan nog 3 of 4 spelers halen"


allkoc
Ali Koç maakte dinsdagmiddag interessante uitspraken tegenover de Turkse pers. Hij vertelde het een en ander over de transfers van Fenerbahce.

“Transferperiode is nog open en we zijn nog steeds bezig om spelers aan te trekken, maar we haasten ons niet. Wij hebben duidelijk tijdens de Audi Cup gezien dat we versterking nodig hebben. Twee centrale verdedigers en een nummer 6 willen we halen, maar mocht de trainer nog een transfer willen dan gaan we dat ook verrichten.

"Het is niet makkelijk om een speler aan te trekken, want wij moeten ons houden aan de Fair Play regels. Ik kan je verzekeren dat we zeker spelers gaan aantrekken. De transferperiode duurt tot 2 september en wij haasten ons niet. Fenerbahce zal de beste versterking binnenhalen,” aldus Ali Koc.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+:
-:
R:
Nieuw

als kjaer ook nog komt zie ik helaas fb wel spele om titel
ZEG IK EERLIJK


+: 1894
-: 0
R: 4175
Level 5

Zanka, Kolarov, M’Villa en een spits zou perfect zijn. Voor zo ver ik weet zijn Kolarov en Zanka ook voor 90% klaar, hopelijk is dat waar.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen