Bijna Officieel: 'Fenerbahçe dichtbij aantrekken Michy Batshuayi'


abutsya
Fenerbahce is na Max Kruse, Garry Rodrigues, Vedat Muriç, Deniz Türüç, Murat Sağlam, Emre Belözoğlu, Altay Bayındır en Allahyar Sayyadmanesh dichtbij om de transfer van de 25-jarige Belgische spits Batshuayi af te ronden.

Frank Lampard weerde Batshauyi uit de selectie voor de laatste oefenmatch. De Spits is onder druk bij Chelsea en mag uitkijken voor een nieuwe club.

Eenentwintig spelers op het vliegtuig, eenentwintig spelers op het wedstrijdblad voor de oefenmatch bij Borussia Mönchengladbach, de generale repetitie van Chelsea voor het seizoen 2019-20. Noch op de vlucht, noch in de selectie was er een plek voorzien voor Michy Batshuayi. Hij bleef achter in Londen.

De clubs uit de Premier League hebben gezamenlijk afgesproken dat alle inkomende transfers uiterlijk op donderdag 8 augustus 18.00 uur geregeld moeten zijn. Exact een dag later begint het nieuwe seizoen. Zodoende worden de clubs gedwongen om eerder te handelen en daar wordt goed gebruik van gemaakt.

Fenerbahce zou met sportief directeur Damien Comolli sinds vandaag aan het onderhandelen zijn met Chelsea om de spits van 30 miljoen euro te huren. Beide partijen hebben eerder ook een akkoord bereikt om Victor Moses. Verwacht wordt dat Fenerbahce de transfer voor 8 augustus bekend gaat maken. Meer info volgt..
Artikel delen met vrienden:


Reacties (13) 


+:
-:
R:
Nieuw

SIKTER BEHHHHHH
had hem graag bij ons gezien om te schitteren in CL
DAMN fb goed bezig mocht hij komen !!!


+: 1392
-: 10
R: 3063
Level 5

Ook goed bezig! Lutfen bu sene bizi derin derin sikin, Fiko rahatlasin.+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Niet zo pessimistisch Madida kardes

Met Avci hebben we een goede coach, en we hebben vandaag Victor Ruiz gehaald als sol stoper. We gaan wss ook Cenk huren. Nu nog een linksback en een linksbuiten en dan hebben we toch een aardige ploeg.

Karius - Douglas/Gonul, Vida, Ruiz, Aankoop/ Caner - Medel/Atiba - Dorukhan/ Oguzhan , Ljajic - Boyd/Quaresma , Burak/ Cenk , Aankoop.

Als we nog Lens en Roco of Mirin weten te dumpen zijn we klaar.


+: 5738
-: 0
R: 9108
Level 5
+1

Laatste 4 oefenwedstrijde n, 0 goals. Avci Mastermind len


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Nieuwe coach, nieuw systeem, veel blessures, niet zo dom doen Verydun..

Alle vertrouwen in Avci


+: 80
-: 0
R: 328
Level 3

Ik snap Chelsea niet, Batshuayi kan je heel goed gebruiken.. Lampard is dom, ze mogen al niemand kopen en dan een topspits als Michy buitensluiten.. .

Mocht Fener het lukken, hebben ze zeer zeker een goeie spits binnen!+: 1213
-: 10
R: 2344
Level 5
+1

Lampard heeft te veel vertrouwen in Tammy Abraham. Dat is zijn eerste spits. Giroud blijft als doublure.

Ik geloof trouwens weinig van deze transfer, heb het enkel op tv.net gezien.


+: 80
-: 0
R: 328
Level 3

Ja, weet ik. Ben zelf een Chelsea fan, heb ook vertrouwen in hem. Giroud, doet het niet slecht hoor maar zie liever Batshuayi.


+: 705
-: 10
R: 1152
Level 5

Bu adam gelsin 8 yil arka arkaya banko sampiyonuz.
Saka maka bi yana, als we onze verdediging fixen en een goeie rechtsback halen zie ik ons wel groot favoriet dit seizoen, alleen heb ik niet veel vertrouwen in Ersun Yanal en zijn **** Alper Potuk dat gaat ons de kampioenschap kosten.


+: 42
-: 0
R: 167
Level 3

We hebben geen rechtsback nodig we hebben Isla Murat Saglam (Dirar)+: 9
-: 0
R: 27
Level 1

Elk jaar het zelfde met jullie. Elk jaar reorganisatie en elk jaar lopen jullie achter de feiten. Sampiyon cimbom


+: 748
-: 0
R: 2455
Level 5

Waarom zou je hem halen? Ze hebben Max Kruse, Allahyar en Vedat Muriqi al gehaald. Daarnaast hebben ze ook nog Michael Frey .


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Deze jongen is voetballend niet best maar wel een neusje voor de goal..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen