Bijna Officieel: Fenerbahçe bereikt huurakkoord met Real Madrid om Lucas Silva


alus
Lucas Silva is de laatste jaren wat in de vergetelheid geraakt, maar de Braziliaan heeft nog steeds de ambitie om te slagen bij Real Madrid.

Silva werd door Carlo Ancelotti, de toenmalige coach van Real Madrid, als 'de toekomst van de club' bestempeld toen de Madrilenen hem in januari 2015 overnamen van Cruzeiro. Vanaf eind augustus van dat jaar werd de inmiddels 26-jarige verdedigende middenvelder verhuurd aan Olympique Marseille en sinds januari 2017 draagt hij op uitleenbasis weer het shirt van Cruzeiro.

Hoewel het voor Silva lastig zal worden om in de toekomst speeltijd te krijgen bij Real mag hij vertrekken. De Braziliaanse middenvelder heeft nog een contract tot medio 2020 bij Real Madrid en zijn transferwaarde ligt rond de 2 miljoen euro.

Volgens El Mundo Deportivo heeft Fenerbahce een huurakkoord bereikt met Real Madrid om Lucas Silva. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 56
-: 10
R: 189
Level 3

Kom maar dayi


+: 1213
-: 10
R: 2344
Level 5

Ik wist niet eens dat deze jongen nog speelde. Ik herinner me 1 wedstrijd van hem tegen Schalke waar hij basis stond in 2015 ofzo, daarna niks meer.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen