'Fenerbahçe wil Ferdi Kadioglu verhuren'


aferdiz
Ferdi Kadioglu maakte afgelopen zomer een fraaie transfer van NEC Nijmegen naar Fenerbahce.
In de AUDI Cup kwam Kadioglu na een lange periode weer in actie namens de Turkse topclub. Is er toekomst voor hem in Sukru Saracoglustadion?

Kadiglu verruilde NEC Nijmegen afgelopen zomer voor een avontuur bij Fenerbahce. Met zijn goede spel in Nijmeegse dienst had de middenvelder interesse getrokken uit binnen- en buitenland. Uiteindelijk viel zijn keuze op Fenerbahce en momenteel ligt hij nog tot de zomer van 2020 vast bij de grootmacht uit Istanbul. Wedstrijden spelen doet Kadioglu echter nog niet. Waar hij in Nederland speelde in de Eredivisie (27x), Jupiler League (34x), KNVB Beker (4x) en play-offs (5x) staat de teller in Turkije nog altijd op nul.

Binnenkort gaan Kadioglu en zijn zaakwaarnemer in gesprek met de club. Een mogelijke verhuurperiode is dan één van de opties.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 80
-: 0
R: 331
Level 3
+1

Ik snap echt niet waarom Fener hem bijna tot niet heeft gebruikt? Hij zou het zoveel beter gedaan hebben dan Benzia.


+: 11
-: 0
R: 43
Level 1
+1

Aynen, maar op de een of andere manier toch begrijpelijk.
Iedereen kent zijn kwaliteiten, maar terwijl je voor degradatie strijd is het voor een trainer best eng om een 'rookie' opeens te laten spelen op zo een belangrijk moment in de competitie.

Maarja, buiten dat mocht die zeker wel meer invalbeurten krijgen om zich zelf in ieder geval te bewijzen. Wij kunnen natuurlijk niet in de trainingen kijken, maar zijn talent spat er van af.+: 74
-: 0
R: 309
Level 3

Die mentaliteit gaat ons dus nooit vooruit helpen.
Was het Ferdi's schuld dat Fener om degradatie speelde? Het zijn die anderen die het verkloot hadden. Ik zeg niet dat Fener met Ferdi voor de titel zou spelen maar hij had tenminste ervaring kunnen opdoen. Nu heeft hij een jaar weggegooid.


+: 11
-: 0
R: 43
Level 1

Ik vond Ferdi echt stabiel spelen in de Audi cup.
Deed geen gekke dingen, hield bal bezit en tikte goed rond in de positie spel.

Wat mij betreft zou Fener hem al in de basis moeten zetten naast Kruse en Jailson of in ieder geval als 12e man. Vind hem echt niet minder dan Ozan


+: 5747
-: 0
R: 9115
Level 5

Dit is niet waar


+: 667
-: 0
R: 1409
Level 5

Dit is wel waar. Ersun zit het niet in hem zitten en wilt hem verhuren zodat hij regelmatig speeltijd krijgt...+: 165
-: 0
R: 431
Level 3

Kzou hem wel bij besiktas willen zien spelen.


+: 56
-: 10
R: 189
Level 3

Bok niet er over dromen


+: 488
-: 0
R: 1083
Level 5

Hij moet niet verhuurt worden hij moet juist gaan spelen bij FB.

Ik hoop dat dit niet waar is.

Hij liet goeie dingen zien in de Audi Cup waar ik bij mezelf dacht wtf. Je hebt zo een talent en zit je nog steeds spelers die je gehuurt hebt laat spelen


+: 260
-: 0
R: 999
Level 4

Tolga cigerci is veel beter

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen