Max Kruse: "Ons probleem is dat we achterin kinderlijke fouten maken"


aamx
Fenerbahce-speler Max Kruse na afloop van Audi Cup duels tegen Bayern en Real Madrid.

Max Kruse wil niet alleen naar de mensen achterin wijzen: ,,Fouten maken we allemaal, we moeten daarom geen individuen verantwoordelijk houden voor wat er fout gaat. We doen het als team. Ik denk wel: als team moeten we beter verdedigen. Dat is het grootste probleem. Ons probleem is dat we achterin kinderlijke fouten maken” 

Dat de Fener defensie zo lek als een mandje is, was duidelijk te zien tijdens de AUDI CUP. ,,Je kan het jezelf aanleren: jij niet koppen, hij niet koppen. Iedereen moet voor zichzelf een modus vinden waarin hij zich prettig voelt. Wij hebben tegen Bayern en Real heel grote verdedigingsfouten gemaakt. Individueel als team waren we achterin slecht. En als je tegen Bayern of Real zo speelt dan wordt je afgestraft,” aldus Kruse.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 667
-: 0
R: 1409
Level 5
+1

Eindelijk iemand met verstand die ook de vinger op zere plek durft te drukken. Hij heeft gewoon gelijk. Tegen deze defensie kan niemand tegen aan scoren. We mogen nog wel 3 verdedigers regelen. Een linksback een CV voor in de basis en een fatsoenlijke CV voor op de bank.


+: 748
-: 0
R: 2455
Level 5

Denk dat de fans van Fenerbahce het hier niet mee eenz zullen zijn. Sadik Ciftpinar is een mix van Ramos en Puyol. Top 3 verdediger in de wereld.+: 56
-: 10
R: 189
Level 3

Hadi ya kom nou is kjaer en skrtel + kolarov we wachten op jullie

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen