'Ex PSV'er Zanka op weg naar Fenerbahçe'


azankse
Kopenhagen ziet verdediger Mathias Zanka Jørgensen naar Fenerbahce vertrekken. De Deense club heeft een akkoord bereikt met de Turkse topclub, melden diverse Deense kranten vandaag.

Als Fenerbahce er ook met de verdediger zelf uit weet te komen, kan de transfer officieel gemaakt worden. De 29-jarige verdediger heeft nog een contract tot medio 2020 bij Kopenhagen en kost ruim 3,5 miljoen euro.

Zanka heeft eerder nooit kunnen overtuigen in het Philips Stadion. Zanka kwam in de zomer van 2012 transfervrij over van Kopenhagen en ondertekende bij PSV een contract tot de zomer van 2016.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3367
-: 10
R: 9173
Level 5

Pfff die is zo slecht

Ik hoop voor Fener dat dit niet waar is


+: 56
-: 10
R: 189
Level 3

Hij is niet slecht

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen