Geklungel achterin bij Fenerbahçe wordt afgestraft door Bayern


ozaanz
Fenerbahçe wordt compleet weggespeeld door Bayern München en daarbij helpen de Turken de Duitsers ook nog een handje.
Hier geeft Nabil Dirar een gratis goal weg aan Thomas Müller. Het staat 5-0 bij rust voor Bayern.

Ozan Tufan, Dirar en Ekici speelden met heel veel balverlies en maakten grote fouten waarbij Bayern al snel op 3-0 kwam.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 416
-: 0
R: 682
Level 4
+1
MSB

2 nieuwe centrale verdedigers, een nieuwe linksback en ergens een jonge spits toveren moet genoeg zijn voor de kampioenschapsrace.

Verder zou ik met Kruse/Zajc/Jail son op middenveld spelen, elke 2 weken minimaal een uur speeltijd aan Ferdi geven en Allahyar/Moses op de flanken gooien.


+: 276
-: 0
R: 501
Level 4
+1

Ali Koc zal dit met zijn gigantische vizyon wel oplossen. Waarschijnlijk gaat hij direct langs Sevilla om Fernando op te halen.

Misschien kan Sparta Praag ze volgend jaar uitnodigen voor de Skoda Cup ofzo.+: 521
-: 0
R: 1345
Level 5
+2

Nogsteeds blijft die 8-0 indrukwekkend van [****]. Hoe kan je in een wedstrijd 8 tegengoals krijgen, maar ja zou wel aan de arbitrage liggen.


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Fener speelt stront, hoofdonderwerp gala.


Hahahahahaha hou eens op man jullie zijn zo bagger eff serieus. De negativiteit die jullie uitstralen als supporters echt knap. Zelfde als jullie team, teamgeest hebben jullie al jaren niet meer. Besiktas en fener supporters heb eerst kritiek op jullie kut teams voordat je kritiek op andere clubs uit. (En ik zeg niet dat gala goed is of dat ze goed hebben gepresteerd) als jullie de sterren van de hemel spelen ben ik de eerste die jullie de credits geeft.


+: 9
-: 0
R: 27
Level 1

Fener gaat weer vechten voor degradatiezone yegen!!!


+: 3386
-: 10
R: 9204
Level 5

Hef aub je account op

Jij bent toch niet serieus te nemen

Die Vattier en zn corrupte fanboys zijn al erg, maar jij spant de kroon met je ‘neutraal’

Ik weet nog hoe je begon met: ‘ Jongens ik ben gewoon een voetbalfan, ben niet voor een club ik support iedereen bla bla bla’ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ziek gewoon+: 26
-: 0
R: 104
Level 3
+1

Mooi dat je mij zo in de gaten houdt! Weet ik tenminste dat ik volgers heb! Hahahaha zo levenloos ben je dus. Als er een iemand zijn acc moet op heffen ben jij dat wel. Iedereen irriteert zich aan jou en je debiele reacties die elke topic verpesten. Je hebt 0 voetbal verstand.


+: 749
-: 0
R: 2457
Level 5

Afgelopen week zeiden sommige nog dat dirar beter zou zijn dan Douglas van Besiktas. Wat een grap.

Pijnlijke afstraffing, het is dat de wedstrijd al gespeeld was en ze medelijden hadden, anders hadden ze er zo meer gemaakt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen