Zaakwaarnemer Orel Mangala erkent interesse: 'Ik heb met Fenerbahçe gesproken'


ameng
Orel Mangala(21) staat nog altijd hoog op het lijstje van Fenerbahce, zo meldt onder meer Duitse media vandaag.
De 21-jarige middenvelder van Stuttgart werd eerder al veelvuldig gelinkt met een overstap naar Inter en naar verluidt heeft de Italiaanse topclub nog steeds interrese in de Belg.

Zaakwaarnemer Mehmet Eser erkent in gesprek met Duitse media dat Orel Mangala op de radar staat van Fenerbahce. De belangenbehartiger heeft zelfs al een of meerdere gesprekken gevoerd met sportief directeur Damien Comolli.

"Iedere club die Mangala op waarde schat en hem de juiste basis kan garanderen bij de volgende stap in zijn carrière, is een serieuze kandidaat. En Fenerbahce heeft interesse”, aldus Mehmet Eser.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 78
-: 0
R: 477
Level 3

gel amk gelmek istersen interessant yapma gel yadi s*ktir git............ ....

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen