'Fenerbahçe doet bod met aankoopoptie op Benteke'


abintek
Volgens de Engelse media kan Christian Benteke binnenkort een lucratieve transfer maken. De Rode Duivel staat naar verluidt in de belangstelling van Fenerbahce enkele Chinese clubs.

Twee niet nader genoemde Chinese clubs zouden zo’n 18 miljoen euro over hebben voor de aanvaller van Crystal Palace. De Engelse club betaalde in de zomer van 2016 nog een slordige 30 miljoen euro voor Benteke. De Turkse topclub Fenerbahce wil de aanvaller huren met aankoopoptie.

Benteke werd meteen een vaste waarde bij Palace, maar afgelopen seizoen kwam de Rode Duivel niet verder dan één doelpunt en één assist in 16 competitiewedstrijden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 0
-: 0
R: 2
Nieuw
J4

Vind het een matige speler :rodekaart:


+: 56
-: 10
R: 189
Level 3

Matig maar beter dan sturrige+: 28
-: 0
R: 147
Level 3

Deze gast is een tank hij zal knallen in Turkije

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen