'Fenerbahçe verhoogt bod op Basaksehir-middenvelder'


atekso
Fenerbahce zet alles op alles om Mahmut Tekdemir naar Saracoglu te halen. De “Gele Kanaries” hebben een verhoogd bod neergelegd bij Medipol Basaksehir.

Volgens Milliyet heeft Fenerbahce drie  miljoen euro uitgebracht op de Turkse international. De geboden transfersom kan zelfs nog hoger uitvallen door enkele bonussen. Het eerste bod van Fenerbahce op Tekdemir zou naar verluidt 2 miljoen euro hebben bedragen.

Basaksehir heeft al laten weten dat de 31-jarige international absoluut niet te koop is. Het halen van een middenvelder heeft de prioriteit voor Ersun Yanal. Dit omdat Eljf Elmas is vertrokken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 71
-: 0
R: 176
Level 3

Koop het hele team zou ik zeggen kunnen ze max. tweede eindigen zoals Basaksehir deed vorig seizoen. Mooie transfer voor ze. Mahmut voor Topal ga je sterk vooruit van.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen