Ali Koç: "Wij gaan nog 3 of 4 spelers halen"


aalik
Fenerbahce-voorzitter Ali Koç maakte vandaag interessante uitspraken over de transferzaken. Het bericht luidde als volgt:Wij gaan nog nieuwe spelers halen”

“We gaan nieuwe transfers verrichten. We zijn bezig met een nummer 6, 2 verdedigers en een spits. Tot nu toe hebben we zeven transfers verricht. De transfers van Vedat en Garry Rodrigues waren niet makkelijk. Wij hebben er alles aangedaan om beide spelers te halen.

"Over de transfer van Eljif Elmas kan ik je het volgende zeggen: “Een heel goede prof ondanks zijn leeftijd. Ik hoop dat hij het gaat maken bij Napoli. Wens hem heel veel succes toe.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Ja joh haal elk jaar 20 nieuwe spelers

Wat is er met die FFP dan?


+: 42
-: 0
R: 167
Level 3

Wij halen tenminste spelers :-*+: 748
-: 0
R: 2455
Level 5

Volgens transfermarkt bestaat hun selectie uit 43 spelers. Laten we zeggen 10 daarvan zijn jeugdspelers, dan hou je alsnog 33 spelers over en hij wilt er nog 4 spelers bijkopen?

Hoe gaat hij die salarissen betalen?


+: 416
-: 0
R: 682
Level 4
MSB

We hebben rond de 18 miljoen aan vrijgekomen salarissen door alle vertrokken spelers, maak jij je maar geen zorgen koc.

;-)

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen