“Garry Rodrigues kost Fenerbahçe 13 miljoen euro”


rodriguesfb
Abdullah Al-Haili, de ex-voorzitter Al İttihad heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Garry Rodrigues gaat niet gratis naar Fenerbahçe, maar de Turkse club betaalt elk jaar 2,5 miljoen euro. Fenerbahçe gaat ook de jaarsalaris van 4 miljoen euro van Garry Rodrigues betalen. Garry Rodrigues kost Fenerbahçe 13 miljoen euro”

Al İttihad nam zes maanden terug Garry Rodrigues voor 10 miljoen euro over van Galatasaray en gaf de speler een jaarsalaris van 4 miljoen euro. Fenerbahçe had enkele dagen terug gemeld dat ze Garry Rodrigues zonder huursom hadden gehuurd.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 5726
-: 0
R: 9059
Level 5

Ik zag het ook al staan, maar dit zou ik niet geloven. Ook nog is een ex voorzitter.


+: 5
-: 0
R: 6
Nieuw
+2

Hoezo niet geloven. Het klopt wel degelijk.
Fener mocht 2,5M ophoesten voor de huur.

transfermarkt.be/.../2553327+: 2
-: 0
R: 31
Level 1

Daarom maar Fener maakt wel goeie transfers wel eerlijk. De rest in TR ook! Turkije altijd nr 1 nr1:


+: 5726
-: 0
R: 9059
Level 5

Ja, 2.5miljoen euro huur. Wie zegt dat het salaris van 4 miljoen euro per jaar betaald word? Als je een klein beetje je brein zou gebruiken zou je weten dat dit gewoon een strontverhaal kan zijn. EX president yaziyor bide.


+: 716
-: 0
R: 2403
Level 5

Fener zet alles op alles in om kampioen te worden en gokken all in. Dit soort mentaliteit heeft er voor gezorgd dat schulden van turkse clubs zo hoog zijn geworden maar ze leren niks. Geld van Elif Elmas is dus naar Garry Rodriguese zakken gegaan.


+: 38
-: 0
R: 95
Level 2

bron = fotomac > zegt dus genoeg+: 416
-: 0
R: 682
Level 4
+1
MSB

Voor zover ik weet betaald Fener alleen zijn salaris, en dat is geen 4 miljoen euro. Weet niet waar men aan 2,5 miljoen voor huur komt, kan dat nergens vinden..

Tevens heb je een hele sterke vleugelspeler voor 2 jaar vast voor een heel normaal bedrag.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen