'Tottenham gaat akkoord met Turks huurbod met koopoptie van 14 miljoen euro''


wanyama
Victor Wanyama ruilt Tottenham Hotspur in voor Fenerbahce.
De clubs hebben volgens Engelse media een akkoord bereikt over een huurakkoord en een koopoptie van 14 miljoen euro euro en de middenvelder wordt naar verluidt binnen 1 week nog gekeurd.

De 28-jarige Keniaan kwam in het seizoen van 2016/2017 voor 14,5 miljoen euro over van Southampton. Wanyama speelde tot dusverre 97 wedstrijden voor Southampton en daarin kwam hij tot vier doelpunten en twee assists. Momenteel heeft de speler een transferwaarde van ruim 20 miljoen euro, maar afgelopen seizoen speelde Wanyama 13 wedstrijden voor Tottenhem.

Als de linkspoot de medische keuring met goed gevolg doorstaat, mag hij een jaarcontract tekenen bij Fenerbahce. Meer info volgt..
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5676
-: 0
R: 8935
Level 5

Pfff, wat een transfer zou dit zijn


+: 69
-: 0
R: 173
Level 3
+1

Welcome to Galatasaray bro

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen