'Internazionale doet bod op Jailson'


aliyas
Internazionale heeft een officieel bod uitgebracht op middenvelder Jailson van Fenerbahce.

Inter heeft de uitkomst van de eerdere gesprekken over en met Jailson op papier gezet", aldus Italiaanse media. Volgens de Italiaanse pers wil Inter Jailson voor 9 miljoen euro overnemen van Fenerbahce.

Overigens lijkt de club uit Istanbul middenvelder Jailson kwijt te raken. De 23-jarige Braziliaan staat in de belangstelling van Shanghai Sip. Jailson staat open voor een avontuur in Italie, maar zeker is de transfer allerminst.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 78
-: 0
R: 473
Level 3

18 miljoen is hij voor jullie heeft nog contract tot 2022, en ik gleoof dat hij dit seizoen gaat knallen bij oefenwedstrijde n zie ik dat hij goed kan voetballen hij vraagt de bal van de verdediging en paast lekker door dus niet zo makkelijk laten gaan........... .. :fb:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen