Fenerbahçe speelt 1-1 gelijk tegen Wolfsburg


avedaat
Fenerbahçe speelde maandag in een oefenwedstrijd in Graz met 1-1 gelijk tegen Wolfsburg.

De “Gele Kanaries” kwamen in de 25e minuut op 0-1 door een doelpunt van Vedat Muriqi. Tevens de derde treffer van Muriqi in twee wedstrijden voor Fenerbahce. Wout Weghorst maakte in de 63e minuut de gelijkmaker voor Wolfsburg.

Fenerbahce domineerde het spel en knalde zelfs met Max Kruse(65e) en Muriqi(69e) op de paal. Bekijk hieronder het doelpunt van Muriqi.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 11450
-: 0
R: 11639
Level 5

Gaan we echt serieus mee doen aan die Audi Cup? Maar Vedat heeft in 2 wedstrijden nu al meer doelpunten dan Slimani.


+: 5459
-: 0
R: 8288
Level 5
+1

Eerste 10 minuten was Wolfsburg de betere kant, nadat heeft Fener 1e helft gedomineerd. Murat Saglam COK SAGLAM, wat een talent(masAllah ). Ozan Tufan yavas yavas iyilesiyor. Voor de rest achterin waren Jailson en Serdar Aziz prima.

Middenveld Tolga Cigerci moet nog ritme vinden. Alper cop Hasan Ali was slecht, Ekici was slecht. Max Kruse was niet verkeerd, kan beter. Garry en Moses waren goed.

2e helft was Wolfsburg betere kant. Vedat is echt een beest vallah. Bu sezon 22 gol’u var, demedi demeyin. Bu takima Kolarov, box to box middenvelder en een vleugelspeler sart.

Cebrail,Murat Saglam,Allahyar ,Ferdi en Okan Turp(als ie terug is) moeten zeker meer minuten krijgen!+: 98
-: 0
R: 537
Level 4

Eerst was ik bang van de Audi Cup, nu niet meer.


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
+1
38

Vedat 1 goal en lat en een paal. Fenerbahce zal veel plezier aan hem beleven, het oogt super goed. Alleen linksback positie is een drama, als ze daar iemand kunnen neerzetten als voorbeeld ; Kolarov, zie ik Fenerbahce samen met Galatasaray als top favoriet voor het kampioenschap.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen