Cocu: "Het is ons niet gelukt"


acocde
Cocu werd twee weken geleden aangesteld bij Derby County, dat in het afgelopen seizoen de finale van de play-offs om promotie naar de Premier League haalde.
Deze wedstrijd werd echter verloren van Aston Villa. Lampard vertrok vervolgens naar zijn oude liefde Chelsea en Cocu is gestrikt als zijn opvolger. Vrijdag hield de coach zijn eerste persconferentie als coach van The Rams.

Na een teleurstellend avontuur bij Fenerbahçe is dit het tweede buitenlandse avontuur voor Cocu, die als hoofdtrainer van PSV drie keer kampioen van Nederland werd. Hij heeft er zin in: 

'Ik ben natuurlijk heel erg blij om hier te zijn. Ik denk dat deze club goed bij mij past en dat dit de juiste stap in mijn loopbaan is', aldus Cocu. Op een vraag waarom hij wegging bij Fenerbahce vertelde Cocu vrij weinig. 

“Voorzitter Ali Koc had bepaalde doelen met Fenerbahce en mij, maar helaas is het ons samen niet gelukt. Er waren meerdere problemen en ook de Fair Play Regels. Wij hebben er alles aangedaan, maar soms lukt het niet,” aldus Cocu.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 16
-: 10
R: 54
Level 1
+1

“Het lukte soms niet” is best wel licht uit gedrukt 3-0 rize?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen