'Fenerbahçe doet huurbod op Bayern middenvelder Sanches'


asanj
De link tussen Fenerbahce en Renato Sanches(21) is opnieuw sterker geworden. De Turken zouden de middenvelder willen huren van Bayern Munchen.

Fenerbahce heeft 2,5 miljoen euro over om komend seizoen gebruik te maken van de diensten van Sanches. Dat meldt Sporx. 

Het bod zou al bij Bayern op tafel zijn gelegd door Fenerbahce. De club zou Renato Sanches een aanbieding hebben gedaan van 3 miljoen euro salaris per jaar. 

De Portugese middenvelder staat open om binnen enkele dagen te tekenen voor Fenerbahce. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Gaat Fener 2-6-2 spelen?


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Laatste wanhoops pogingen van fb , ze zijn geintresseerd in spelers waarvan ze weten dat ze het minste kans maken Wnr een ander partij ook geintresseerd raakt, sportief gezien kunnen ze alleen de competitie en de beker bieden en een leuk salaris , maar deze gast heeft nog hele toekomst voor zich en kan in top competities terecht dus waarschijnlijk onhaalbaar , fb moet zich meer op talenten of ervaren spelers richten die op retour zijn van om en bij 30/31 jaar, ze hebben tijd nodig om wat op te bouwen en denk pas vanaf volgend jaar als ze euopees voetbal halen dat het mogelijk wordt om leuke spelers te halen mischien kunnen ze dan stunten met Ozil Ofzo want die wordt iedere jaar gelinkt die zal wel keertje voor fb uitkomen+: 560
-: 10
R: 852
Level 4

Bu adam gelirse banko 9 yil arka arkaya sampiyonuz.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

:lol: :lol: hahaha


+: 46
-: 0
R: 145
Level 3

Er staat heel duidelijk huurbod, denk je echt dat ze die gozer kunnen kopen?


+: 2
-: 0
R: 13
Nieuw

Elmas 17+zajc 8 +jailson 8 = 33
Met 33 kan je hem makkelijk halen hoor


Maar deze nieuws is nep en totaal niet realistisch dat jullie als hyenas het gelijk geloven terwijl er niks officiels is zegt meer over jullie+: 5676
-: 0
R: 8936
Level 5
+1

lol hij is compleet geflopt man


+: 246
-: 0
R: 382
Level 3

Hmmmmmmm. Interessant.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen