'Skrtel toch akkoord met voorstel en blijft'


eeskor
Martin Skrtel speelt ook komend seizoen nog in Istanbul.
Hoewel hij eigenlijk een contract voor nog minimaal twee seizoenen wilde, gaat hij uiteindelijk ook akkoord met het voorstel voor één extra jaar dat de club hem eerder al deed.

Dat schrijft Milliyet althans. Skrtel had tot 15 juli om te bepalen of hij akkoord wilde gaan met het aanbod dat Fenerbahce hem deed. Gezien de leeftijd van Skrtel (34) wilde hij graag voor langere tijd zekerheid, maar die kreeg hij niet. Uiteindelijk koos hij toch eieren voor zijn geld en blijft dus in Istanbul tot minimaal de zomer van 2020.

Daarmee heeft de club weer duidelijkheid gekregen over een speler. Verwacht wordt dat Skrel in dezer dagen 1+1 jarige contract gaat tekenen voor 1,5 miljoen euro salaris per jaar. Afgelopen seizoen ontving Skrtel 4,5 miljoen euro salaris.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 26
-: 0
R: 103
Level 3

Zeer belangrijk dat ze hem behouden. Was niet slecht maar had weinig steun van zijn team. Met een fatsoenlijk team naast zich zal hij het heel goed doen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen