Officieel: 'Comolli aangekomen in Marseille om Luiz Gustavo'


aguusty
Het blijkt nu dat Fenerbahce erg veel interesse zou hebben in Luiz Gustavo van Marseille.

Fenerbahce deed deze winter reeds een navraag naar de centrale middenvelder. De Turkse topclub trok zich echter terug toen bleek dat Marseille hem absoluut niet in de helft van het seizoen wou laten gaan. Fenerbahce bereidt nu een bod voor om de Braziliaan deze zomer naar Londen te halen, weet Hurriyet.

De Braziliaanse international zou zo'n 10 miljoen euro moeten kosten. Fenerbahce sportief directeur Damien Comolli is zondagochtend om 08:30 uur naar Marseille gevlogen. De beide partijen gaan vanmiddag rond de tafel. Er ligt een huurconstructie voor de 31-jarige Braziliaan met koopoptie. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Fenerbahçe begint langzamerhand een gevaarlijk goed team te vormen.


+: 5676
-: 0
R: 8936
Level 5

Niet eens langzaam. Dat is het mooie aan deze transferperiode . We hoeven niet te wachten+: 237
-: 0
R: 895
Level 4

Dit is veel beter dan een paniekaankoop. Wat vaak gebeurd in turkije


+: 5676
-: 0
R: 8936
Level 5
+1

We hebben niet echt een transfersom ofs betaald voor onze transfers, om er indd de beste deal uittekrijgen behalve Vedat Muriqi iste en zelfs dat viel echt wel mee. + Met de salarissen waar we van afzijn zijn vallen de nieuwe spelers en hun salarissen echt heel erg mee.


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

Bizde 'Besiktas ol' kampanyasi'mi baslatsak? Yaparsak Fiko'nun ellerine kelepcelemek lazim, yoksa hemen yunanistana gider o paralarlan.


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

Gese is ook al een campagne gestart besiktas begint achter te lopen+: 2733
-: 0
R: 3445
Level 5

Luiz Gustavo kan niet voetballen. Laatste 3 jaar helemaal niks gepresteerd. Zijn leeftijd past ook wel mooi bij onze club, waar versleten spelers prioriteit nummer 1 zijn.


+: 26
-: 0
R: 103
Level 3

Ene kant vind ik dit een zieke transfer alleen moet fener gaan oppassen als ze dit seizoen weer veel uitgeven en ze presteren niet goed hebben ze een zeer groot probleem.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen