Skrtel: "Mijn zaakwaarnemer onderhandelt met vier clubs"


askrot

Fenerbahce-verdediger Martin Skrtel wordt de laatste weken nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar het buitenland, en de verdediger heeft nog steeds nergens getekend en sluit een transfer nog altijd alles behalve uit.


 

In gesprek met Sporx benadrukt de Slowaakse international dat hij goed wil nadenken over zijn toekomst. Maar bij Fenerbahce blijven behoort ook tot de mogelijkheden. 

"Ik hoef niet per se weg bij Fenerbahce. Ik moet kijken wat het beste is voor mijn familie en mijzelf, en daar kijk ik naar." Skrtel heeft nog geen beslissing gemaakt. Het klopt dat mijn zaakwaarnemer met Basaksehir, Parma, Rangers en Fenerbahce heeft onderhandeld.

"Ik heb nog geen keuze gemaakt en ik wacht nog even af,” aldus Skrtel.

Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen