Officieel: Garry Rodrigues zal vandaag medisch gekeurd worden


aroke
Garry Rodrigues staat op het punt terug te keren naar de Turkse competitie, meldt BeinSports. 

De in Rotterdam opgegroeide Kaapverdiaan is gisteravond aangekomen in Istanbul, waar hij vandaag een medische keuring zal ondergaan bij Fenerbahçe. Die club gaat hem voor twee jaar huren van Al-Ittihad uit Saoedi-Arabië, waar hij niet meer nodig is. Meer info volgt…

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın transfer gündemindeki isimlerden Garry Rodrigues, İstanbul'a geldi.

Yeşil Burun Adaları asıllı oyuncu, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'dan Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçuşuyla İstanbul Havalimanı'na gelirken, burada kendisini Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli karşıladı.

Geride kalan sezonun devre arasında Galatasaray'dan 10 milyon 250 bin dolar bonservis bedeli karşılığı Suudi Arabistan temsilcisi Al İttihad'a transfer olan Rodrigues, yeni takımında beklentilerin altında kalmıştı.

Rodrigues'in sağlık kontrollerinden geçirilmesinin ardından sarı-lacivertli takımın Topuk Yaylası'ndaki kampına katılması bekleniyor
Artikel delen met vrienden:


Reacties (21) 


+: 52
-: 10
R: 173
Level 3
+1

INSHALLAH worden we volgende seizoen kampioen.


Muriqi

Garry kruse moses

Jailson emre

Hak skrtel kjaer Dirar/isla

Harun/berkeHoop dat jailson en elmas niet weg gaan


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Emre zal maximaal 15 wedstrijden spelen, van hem moet je niet veel verwachten.+: 415
-: 0
R: 680
Level 4
+1
MSB

Kijk al die geseliler haten dan, als je 2 maanden terug vroeg wie beter was tussen babel en Garry zouden ze je verrot schelden. Nu hoor je ze zeggen dat Garry poep is, dat hij niet meer de oude is (28jaar oud loool??), dat Babel veel beter is.

Ulan sizin kadar donek taraftar gormedin
:D :D :D :D :D :D


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Garry, Kolarov, Ndiaye, Kjaer, Muriqi, Emre. Heb je echt Comolli nodig om achter deze spelers aan te gaan of binnen te halen? Zo'n dure buitenlandse technisch directeur is echt overbodig in Turkije, want uiteindelijk hoor je 9 van de 10 keer namen die eerder in Turkije hebben gespeeld of die iedereen al kent. En dat zijn uiteindelijk ook de namen die worden gehaald. Die ene uitzondering zijn dan namen zoals Eljif Elmas, Marcao of Güven Yalcin.


+: 415
-: 0
R: 680
Level 4
+2
MSB

Gaat toch echt om wat je voor ze betaald..

Garry = huur
Emre = transfervrij
Kjaer = huur
Kruse = transfervrij (heeft een marktwaarde van 12mil, en is al daarmee een van de meest waardevolle spelers in de Superlig)
Muriqi = 3/4 mil (?), + 2 waardeloze spelers + 2 jonge spelers tehuur
Allahyar = 7ton
Saglam = transfervrij

Heb eerlijk gezegd geen idee over wat ze betalen/doen met Ndiaye en Kolarov. Ndiaye naarmijn mening totaal overbodig.


+: 5677
-: 0
R: 8936
Level 5
+1

Daarnaast is Oguz als huur gegaan en de andere 3 hebben een terugkoop som. Comolli is gewoon sterk bezig.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Kruse = krijgt een fors salaris en waarschijnlijk nog tekengeld.
Kjaer = Fener zal een huursom en zijn hoge salaris moeten betalen.
Muriqi = 3.5 miljoen plus 2 talentvolle spelers voor een spits van Rizespor die pas 1 goed seizoen heeft gedraaid. Waardeloos? Net als Merih Demiral zeker?

Vaak wordt vergeten dat deze spelers een hoog salaris hebben, en 9 van de 10 keer ook een huursom. Alsof de clubs dat niet moeten betalen. Een transfersom is niet het enige wat je geld kost. Ik vind het raar dat de meerderheid van de Turkse supporters dit nog steeds niet doorhebben. Umut Güner wordt bijvoorbeeld geprezen voor het binnenhalen van Pepe enz. maar je betaald die man 5.5 miljoen per jaar, dan kun je het ook overlaten aan een willekeurige werknemer.


+: 415
-: 0
R: 680
Level 4
+1
MSB

Ja maar een salaris en tekengeld ben je hoe dan ook verplicht te geven, het truc zit in de transfergeld.

Salarisoverzicht zal niet veel verschillen met vorig seizoen.

Heb trouwens geen idee wie Fener heeft weggedaan voor Muriqi dus neem mijn woorden erover terug. Mocht je weten wie allemaal in de ruil zitten kan je het doorgeven aub?

En straks heb je ook nog eens 15+ miljoen euro voor Elmas dus ook daarmee kan je nog wat spelen..


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ken de spelers in kwestie ook niet, maar Fener heeft wel vaker talent over het hoofd gezien in de voorgaande jaren, dus ik zou als supporter toch wat sceptisch zijn bij zulke deals.

De truc zit dus juist niet in de transfersom, hebben jullie niks geleerd van onze situatie? We hebben nauwelijks transfersommen betaald de laatste jaren, maar wel torenhoge salarissen en uiteindelijk heeft dat ons de das om gedaan. Dat is de reden dat we nu niet af kunnen komen van Roco, Larin, Lens, Quaresma, enz.


+: 415
-: 0
R: 680
Level 4
+1
MSB

Denk niet dat we de salaris algeheel van afgelopen seizoen zullen overtreffen, vergeet niet dat we af zijn van Slimani, Topal, Valbuena, Soldado, Skrtel, Koybasi en Neustater.

Denk niet eens dat we momenteel op de helft zitten van wat hun bij elkaar kregen. En nogmaals vergeet niet dat we zeker 15 miljoen krijgen voor Elmas, zie Fener momenteel ook niet stunten met een enorm transfersom (tenzij ze serieus voor Ozil willen gaan (huursom)).+: 415
-: 0
R: 680
Level 4
+1
MSB

4.2 Miljoen (Slimani) + ~4m (Valbuena) + ~4m (Skrtel) + ~3m (Soldado) + 2m (Topal) = 17.2 miljoen euro aan salaris.

En dan reken ik nog niet eens Ayew, Benzia, Koybasi, Sener, Neustater en Volkan erbij. Er is zeker minimaal 25 miljoen euro aan salaris vrijgekomen. En dit heb ik nog niet eens helemaal uitgezocht. Een ruwe schatting dus.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen