'Fenerbahçe onderhandelt met Juventus om Khedira'


asemis
Sami Khedira is bijna einde contract bij Juventus en dat betekent dat de Duitse middenvelder naar een nieuwe club kan uitkijken. 

De 32-jarige kan na Duitsland, Spanje en Italie spelen in Turkije. Juvefc.com en Sky Sport Italia melden dat Fenerbahce met Juventus onderhandelt om Sami Khedira.

Fenerbahce is echter niet de enige club die Khedira zou willen weglokken uit Juventus. Ook een MLS club zou op de loer liggen. Khedira kampte afgelopen seizoen met hartproblemen en kon enkele maanden niet spelen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Als fb cl zou spelen zou het makkelijker zijn geweest om dit soort spelers aan te trekken , maar dit soort transfers kunnen al in het water vallen door het ontbreken van Europees voetbal ze kunnen beter naar talenten kijken en proberen een jong elftal op te bouwen waar je geld aan kan verdienen ipv oudjes Waar je veel geld aan kwijt bent

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen