'Fenerbahçe in onderhandeling met Bayern om Sanches'


areny
De 21-jarige Portugese middenvelder Renato Sanches komt op huurbasis over van Bayern München, zo laten diverse Portugese kranten zoals Abola vandaag weten.

Drie jaar geleden werd Sanches Europees kampioen met Portugal en ontving hij de Golden Boy-award voor beste speler onder de 21 jaar. Het supertalent beleefde vervolgens een teleurstellend eerste seizoen bij Bayern, dat hem het afgelopen seizoen verhuurde aan Swansea City. Daar stelde de twintigjarige middenvelder zwaar teleur. Bij Bayern komt hij ook amper aan spelen toe en mag hij vertrekken op huurbasis naar een andere club.

Verwacht wordt dat Damiel Comolli vandaag of morgen een deal bereikt met Bayern over Sanches.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1392
-: 10
R: 3062
Level 5

Dit is wel een natte droom transfer.


+: 667
-: 0
R: 1408
Level 5

Mwah heeft het nergens echt goed gedaan. Ook het EK dat hij won was die matig. Omdat hij jong en portugees is wordt vooral over hyped. Hij heeft wel potentie dan moet die wel wekelijks 90 min aan de bak elke week. In dat geval is Fener wel een goede optie voor hem. Maar verder zie ik geen reden voor hem om te komen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen