'Emre Belozoglu wordt begin volgende week medisch gekeurd'


belez
Bronnen in Turkije bevestigen dat Fenerbahce en Emre Belozoglu een akkoord hebben bereikt over een 1-jarige contract. 
De Turkse international maakt transfevrij de overstap naar Fenerbahce. Als alles volgens planning verloopt, reist hij begin volgende week af vanuit zijn vakantie naar Istanbul voor een medische keuring en de afrondende besprekingen over een meerjarig contract. Meer info volgt...
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 1353
-: 0
R: 2976
Level 5

3 opa's erbij, yes!

Kruse, Kolarov en Emre. Alhoewel ik wel begrip kan tonen voor de transfer van Emre. Begrijp me niet verkeerd alle 3 goeie spelers maar zo gaan we als club nooit ontwikkelen. Wanneer we ALLEEN zulke transfers verrichten.

Yönetim gözumuzu boyadi met Ferdi, Berke en die speler van Wolfsburg maar sinds dat ze bij Fener zijn (Ferdi en Berke) hoor je letterlijk niks meer van ze!


+: 488
-: 0
R: 1083
Level 5

ik denk dat ze nu hun der bij halen om kampioen zsm te worden ,want ze ervaring crap bla en bla.

Maar volgens mij zien ze niet in dat dit geen Fifa of FM ofso is, en dat deze spelers je niet garanderen op een kampioenschap+: 3380
-: 10
R: 9195
Level 5

Medische keuring zal hij wel doorstaan, maar psychische keuring :o


+: 1894
-: 0
R: 4175
Level 5

Een psychische keuring zou Quaresma ook niet doorstaan. :P


+: 3380
-: 10
R: 9195
Level 5

Hahahah idd


+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Oudere vereniging, binnenkort zullen ze daar bij Fenerbahce ook beginnen met "jeu de boules".
:end:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen