'Medipol Basaksehir onderhandelt met Skrtel'


askise
Naast Inter en Lazio is ook Medipol Basaksehir ook in de markt voor Fenerbahce-verdediger Martin Skrtel.

Skrtel kan Fenerbahce na dit seizoen transfervrij inruilen voor de Italiaanse top. Inter en Lazio hebben namelijk een oogje op de Slowaakse verdediger. Dat meldt Sporx maandag. Maar ook Medipol Basaksehir wil Skrtel aantrekken.

De Slowaak eist een 2-jarige contract, maar de Italiaanse top biedt hem 1+1 jarige contract en een jaarsalaris van 2 miljoen euro. Bij Fenerbahce verdient Skrtel ruim 4 miljoen euro per jaar. De toekomst van Skrtel is nog onzeker, maar er is een grote kans dat hij niet gaat verlengen bij Fenerbahce. De Turkse topclub Fenerbahce heeft hem onlangs een 1-jarige contract aangeboden. 

Basaksehir is bereidt om een 2-jarige contract aan te bieden aan Skrtel.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 3380
-: 10
R: 9195
Level 5

Mooi, dan kan Epureanu naar ons

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen