Laatste gesprek: 'Comolli biedt Max Kruse 9 miljoen euro salaris’


amiek
Max Kruse gaat mogelijk waarschijnlijk aan de slag bij Fenerbahce, dat naarstig op zoek is naar een aanvaller.
De Turkse topclub heeft namens sportief directeur Damien Comolli een laatste gesprek gevoerd met Max Krus. De Fransman heeft een 3-jarige contract met 3 miljoen euro jaarsalaris aangeboden.

De 31-jarige transfervrije aanvaller van Werder Bremen heeft momenteel een voorstel in beraad, maar heeft om extra bedenktijd gevraagd. Max Kruse vertrekt na het lopende seizoen bij Werder Bremen. De 31-jarige aanvaller heeft de clubleiding vandaag laten weten een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Kruse speelde de afgelopen drie seizoenen in het shirt van Werder Bremen. In 2016 verruilde hij VfL Wolfsburg voor de club waar hij zijn debuut in het profvoetbal maakte. 

In totaal speelde hij 86 wedstrijden in de Bundesliga voor Die Grün-Weißen waarin hij 32 keer doel trof.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 488
-: 0
R: 1083
Level 5
+1

hoop dat ze een grap maken, want niemand zal dat bedrag willen betalen voor zo een spits die op leeftijd is (Ofcourse groot kans dat fener het wel wilt)


+: 4
-: 0
R: 44
Level 1

Ze hebben niet geleerd van Slimani de zeb
5 mil per jaar en niks presteren.
Hij maar lachen naar de bank terwijl die op de bank zit+: 78
-: 0
R: 477
Level 3

spelers halen die max 1,5-2 M eventueel 2,5 M gaan verdienen bij fener

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen