Belangrijke mededeling

 

Fabri gearriveerd in Istanbul!


fabri
Fabri, ex-doelman van Beşiktaş is niet voor vakantie, maar voor transferonderhandelingen naar Istanbul gekomen.
Althans, dat meldt Scorer. Volgens het nieuws is Beşiktaş niet tevreden met Loris Karius en wil zijn oude doelman graag terug hebben. Fenerbahçe wil de Spaanse doelman ook inlijven en heeft ook een gesprek met Fabri.

Fabri wist in 2 seizoenen 87 wedstrijden te spelen voor Beşiktaş en werd 1 keer kampioen. Daarna werd hij voor 6 miljoen euro verkocht aan Fulham waar hij amper speeltijd kreeg en degradeerde.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1587
-: 0
R: 3507
Level 5
+1

We hebben 3 keepers bij FB en ze zijn volgens mij bezig met Mert Gunok van Basak.
Alles aan de kant gezet, ik hoop dat diegene die Harun Tekin gesuggereerd en naar FB gebracht heeft ontslagen is ondertussen. Op doel gewoon Berke zitten, zelfs al maakt die 100 fouten per wedstrijd. Slechters als Volkan en Harun gaat die sowieso niet doen, is beter voor zijn zelfvertrouwen.


+: 5682
-: 0
R: 8946
Level 5

Harun heeft niet een slecht seizoen gehad hoor, je kan ook overdrijven.+: 755
-: 20
R: 1614
Level 5

Bizim yönetim anlamaz, ieder keer weten ze mij te verrassen met zulke domme transfers.


+: 40
-: 0
R: 165
Level 3

Ruil harun met mert en 1mil ofso volkan gaat toch niet meer spelen dan hebben we 2 goeie keepers en dats genoeg

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen