"Na het besluit van de UEFA gaan wij ons transferbeleid bepalen"


alkekn
Ali Koç, de voorzitter van Fenerbahçe heeft zondag interessante uitspraken gedaan over het transferbeleid van de Turkse topclub.

“Wij moeten oppassen met onze uitgaven. Wij kunnen alleen volgens de regels van de UEFA FFP nieuwe spelers halen. Zij zeggen dat wij alleen spelers kunnen halen met de inkomsten uit verkochte spelers, dan moeten wij dit ook doen.

"Na het besluit van UEFA gaan wij ons transferbeleid bepalen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 717
-: 0
R: 2407
Level 5

Zei hij vorige jaar ook, uiteindelijk 16 spelers aantrokken waarvan 90 % faalde. Zijn visie om in jonge spelers te investeren hield ook niet lang stand. Puntje bij paaltje zal hij dit jaar ook wel weer een paar vedette halen en nog dieper in de shit komen.


+: 125
-: 0
R: 357
Level 3

daar was cocu veelsteveel bij betrokken cocu en comolli was echt de slechtste combo ooit+: 5726
-: 0
R: 9070
Level 5
+1

Onze jeugdopleiding is best veel veranderd. Er komt een 'Fenerbahce B' aan met de academie. Er zullen veel jonge spelers daarvoor worden aangetrokken. Dit is een proces, misschien een langzame ja..


+: 717
-: 0
R: 2407
Level 5
+1

Ik hoop het, het is gewoon pijnlijk om te zien dat Merih Demiral gratis is vertrokken bij Fener en dat ze in die tijd Sadik, Diego Reyes, Serdar Aziz, Luis Neto en Neustadter achtige spelers zijn aangetrokken.

Nu ook, Fener heeft een top talent Berke in huis maar contract van Volkan wordt verlengt.


+: 5726
-: 0
R: 9070
Level 5

Indd ben ik wel met je eens en Berke moet gewoon het doel in. Ik snap niet wat hun gedachtegang is nu


+: 125
-: 0
R: 357
Level 3

reyes komt gewoon terug hoor hij werd verhuurd+: 125
-: 0
R: 357
Level 3

neto werd gehuurd

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen