Belangrijke mededeling

 

Kolarov dreigt AS Roma met vertrek naar Fenerbahçe


akolor
Aleksander Kolarov dreigt AS Roma met vertrek naar Fenerbahçe. 

De Servische international heeft nog een 1-jarige contract bij de Italiaanse topclub, maar wil zijn contract afkopen om naar Istanbul te verkassen. AS Roma weigert mee te werken aan een vertrek van de 33-jarige linksback.

De vleugelverdediger Kolarov, die voor 5 miljoen euro overkwam van Manchester City. Ondertekende twee jaar geleden een contract voor drie jaar bij AS Roma.

De Servische international speelde zeven jaar in het shirt van Manchester City. Met de Engelse club werd hij twee keer landskampioen in de Premier League. Kolarov speelde ook eerder voor Lazio.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

hoe zieliger wil roma nog gaan doen er zijn jongere misschien wel beter spelers bijvoorbeeld in Braziliaanse league

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen