Belangrijke mededeling

 

Sevilla biedt 15 miljoen plus Simon Kjaer voor Eljf Elmas


asims
Sevilla heeft het vizier gericht op Eljif Elmas van Fenerbahce en is bereid ver te gaan om de Macedonische middenvelder naar Sevilla te halen. 

De Spanjaarden willen een flinke zak geld neerleggen plus een eigen speler aanbieden. Het gaat om Simon Kjaer, de Deense verdediger die eerder voor Fenerbahce uitkwam. 

Sevilla wil 15 miljoen euro plus Simon Kjaer betalen om Eljf Elmas los te weken bij Fenerbahce. Het totaalbedrag komt dus rond de 23 miljoen euro wat Fenerbahce binnen kan krijgen. De transferwaarde van Kjaer zit op ongeveer 8 miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+4

Dortmund biedt Kagawa, Ömer en 3 miljoen. Sevilla biedt Kjaer en 15 miljoen. What's next? Liverpool biedt Salah plus 2 miljoen? Het wordt gekker met de dag. Één ding is zeker, de Fenerbahce-vers laggevers draaien overuren om Elmas te promoten.


+: 1438
-: 0
R: 1926
Level 5
+1

je weet heel goed dat het salah en firmino + 2 miljoen was.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Firmino is geen speler voor de Turkse competitie. Als ik Fener was zou ik eerder om Robertson vragen, redelijke vervanger voor Hasan Ali.


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Zonder grappen is het nog mogelijk om Eljif Elmas voor het Turkse elftal te laten spelen? hij is nog 19 jaar toch?
Alles beter dan Ozan Tufan.


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

hij speelt al voor macedonië

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen