Belangrijke mededeling

 

Officieel: Fenerbahçe legt Murat Saglam voor 4 jaar vast


azoozd
Fenerbahçe heeft vandaag Murat Saglam voor 4 jaar vastgelegd.
De 21-jarige Duitse Turk heeft een 3+1 jarige contract getekend bij de Turkse topclub. Murat Saglam kan zowel als rechtervleugelverdediger, aanvallende middenvelder en zelfs op linksbuiten positie spelen. Murat Saglam komt uit Wolfsbur 2. Bekijk hieronder de beelden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 5682
-: 0
R: 8946
Level 5

Mooie transfer, goed begin aan het transfer seizoen


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Je zou denken dat de situatie van Berke, Ferdi en Baris zulke jonge gasten op andere gedachten zou kunnen brengen, maar als je zaakwaarnemer Muzzi Özcan heet is het geen verrassing dat je Fenerbahce verkiest boven Trabzonspor.+: 5682
-: 0
R: 8946
Level 5

De situatie viel opzich wel mee, onze situatie in de lig hield hen tegen. Niemand verwachte zo een kut seizoen en toen we ook nog is een kans bleken te hebben op Europees voetbal wou Yanal geen jongeren opstellen en de flow van het team veranderen. Hadden de youngsters het slechter gedaan? Nee, imo niet. Dit seizoen zullen ze heus wel spelen. Ik snap nogsteeds niet waarom we een nieuwe keeper nodig hebben, doe Berke erin en zet Baris op de flank afwisselend, en Kadioglu het zelfde.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik weet niet op basis waarvan je er zo zeker van bent dat ze dit seizoen wel zullen spelen. Ersun is net als Senol Günes geen trainer die jonge spelers de voorkeur geeft.

Ik vind de situatie niet echt meevallen. Ferdi ging van een seizoen van 7 doelpunten en 12 assists naar een seizoen waarin hij in totaal 13 minuten mee mocht doen. Je zegt situatie in de lig, maar deze gasten kregen vanaf het begin al geen kans. Dan hebben de tegenvallende prestaties er niet echt wat mee te maken.


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

@bona fida en Feridun1907
Vergelijk dat dan met onze situatie. wij hadden kans op het kampioenschap en toch stellen wij wel jongere spelers op. Guven Yalcin 19 en Dorukhan 22. Zelfs een 17 jarige Ridvan kon zijn eerste minuten maken bij Besiktas. En dat met onze k*tcoach Senol Gunes Necip Loverboy.

Baris Alici kreeg geen kans
Ferdi Kadioglu kreeg geen kans
Berke Ozer kreeg geen kans
Murat Saglam gaat ook geen kans krijgen.

Andere kant hoop ik wel dat hij een kans krijgt en een waarde kan zijn voor het Turkse voetbal.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Senol liet die twee ook alleen maar spelen omdat hij geen andere keus meer had. Dorukhan en Güven zaten de eerste 3 maanden van de competitie weg te rotten op de bank, hij liet ze niet eens invallen. Pas nadat Tolgay, Oguzhan, Babel, enz. uit beeld raakten, kregen ze een kans.+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

jongens ff ter info baris alici werd verhuurd


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

hij werd verhuurd aan malatya spor


+: 80
-: 0
R: 325
Level 3

Ik weet niet of jullie het wisten maar ersun yanal was de trainer die Yusuf yazici en Abdulkadir liet spelen dus ik vind het nergens op slaan als je nu gaat zeggen dat ersun yanal geen trainer is die talenten laat spelen.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Baklava, ik zeg dat Ersun niet de voorkeur geeft aan talenten. Ik zeg nergens dat hij talenten niet laat spelen. Senol heeft Dorukhan en Güven toch ook laten spelen? Maar ondanks dat kiest hij liever voor spelers met ervaring, zelfde geldt voor Ersun. Welke talenten gaf hij bijvoorbeeld de kans in zijn eerste periode bij Fenerbahce? Buiten Salih Ucan, die had al meer dan genoeg wedstrijden gespeeld onder Aykut.+: 22
-: 0
R: 46
Level 1

Je moet ook beseffen dat ons situatie ( :fb: ) vorig jaar niet goed was. Dus om op zo een situatie jongen talenten te gaan uitproberen is dom


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik gaf bovenin al aan, deze spelers kregen ook geen kans aan het begin van het seizoen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen