Borussia Dortmund biedt Fenerbahçe twee spelers aan plus 3 miljoen euro


akezes
Borussia Dortmund hengelt nu al een tijdje naar een aantal spelers van de Super Lig-topclub Fenerbahce.
Op dit moment zou vooral Eljf Elmas in de belangstelling staan van de Duitsers, maar die hebben moeite om aan de vraagprijs van Fenerbahce te voldoen.

Naar verluidt werd er in de afgelopen zomertransferperiode al een aanbieding van 15 miljoen euro voor de jonge international van het Macedonische elftal afgewezen door Fenerbahce... en dit seizoen wordt Elmas er natuurlijk niet goedkoper op. Het lijkt er niet op dat Dortmund een dergelijke geldsom op tafel legt, maar misschien is er op een andere manier wel wat mogelijk.

De Duitsers hebben volgens Sporx Kagawa, Omer Toprak en 3 miljoen euro aangeboden inruil voor Eljf Elmas. Het bestuur van Fenerbahce heeft om bedenktijd gevraagd. Meer info volgt..
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

SporX heeft het mis. Dortmund heeft Sancho en Reus geboden in ruil voor Eljif Elmas. Maar Koc vroeg nog om een additionele 50 miljoen euro, de onderhandelinge n duren nog voort.


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

Hoe weet je dat?
Als het waar is zou ik vragen om hun twee + 5 mil en 5% doorverkoopkost en

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen