Ersun Yanal: “Wij gaan het elftal opnieuw ontwerpen”


ersunyanal
Ersun Yanal, de trainer van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij zijn heel hard begonnen aan het komend seizoen. Wij zullen binnenkort de vruchten van plukken. Waarschijnlijk komt de voorzitter net terug van de onderhandelingen. Ik ben vakantie aan het vieren, zij werken natuurlijk door. Fenerbahçe speelt altijd voor het kampioenschap. Ze hebben geen ander doel. Wij gaan het elftal opnieuw ontwerpen. Waarschijnlijk gaan we binnen enkele dagen belangrijke uitspraken doen. Wij zijn in gesprek met de spelers die wij willen. Men is bezig om met het nieuw scoutsysteem nieuwe spelers te zoeken. Er worden al 4 maanden live spelers gevolgd. Verwacht wordt dat het bestuur binnen enkele dagen iets gaat bekendmaken. Alles verloopt goed.” 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 688
-: 0
R: 1703
Level 5

Ontwerpen doe je aan tafel een elftal vormen doe je op het veld
Is FB een ontwerpbureau ? nee dus je vormt een nieuw elftal
Google translate :enough:
Helaas praat FB ook dit jaar in cliché's, je hebt een gewortelde elftal nodig om met bekers thuis te komen dus dit jaar weer vol loze beloftes :sos:


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

hij bedoeld met ontwerpen opnieuw maken de helft van ons huidige elftal is weg+: 1605
-: 0
R: 3536
Level 5

Ik heb gelezen dat Elif vertrekt naar Sevilla voor 15m euro en Kjaer.
Lijkt me goede deal: hebben we solide verdediger en goeie basisbedrag om 3-4 spelers binnen te slepen voor volgend seizoen. Als we verlengen met Skrtel, kunnen we weer genieten van Kjaer-Skrtel verdediging.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen