'Lazio bereidt bod van twaalf miljoen euro voor Jailson'


ajaike
Lazio is van plan om binnen paar dagen een bod te doen op de Braziliaanse middenvelder van Fenerbahce.

Dat weet Italiaanse media te melden. De 23-jarige middenvelder wordt al maanden in de gaten gehouden door de scouts van Atletico en Lazio.

De prestaties van de speler trokken echter ook de aandacht van andere topclubs, waaronder Arsenal. De jonge Jailson maakte dit jaar ook zijn debuut bij Fenerbahce. De  Braziliaan kwam voor 3,5 miljoen euro over van Gremio en heeft een contract tot medio 2022 lopen bij Fenerbahce.

De middenvelder, wiens echte naam Jailson Marques Siqueira luidt, heeft een clausule in zijn contract staan waardoor hij voor ‘slechts’ 15 miljoen euro mag vertrekken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 3180
-: 10
R: 8751
Level 5

Zijn ze toevallig die ene wedstrijd komen kijken dat hij goed speelde?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen