Gümüşdağ erkent: 'We hebben een bod van Fenerbahçe afgeslagen'


akose
Medipol Basaksehir wil İrfan Can Kahveci en Mahmut Tekdemir absoluut niet kwijt. 

De beide spelers genieten al maanden interesse van Fenerbahce, dat wil voorkomen dat ze een nieuw contract met de Turkse club ondertekent. Medipol Basaksehir voorzitter Göksel Gümüşdağ erkent dat Basaksehir een formeel bod van Fenerbahce heeft afgeslagen.

"We hebben een bod afgeslagen voor Irfan Can Kahveci en Mahmut Tekdemir. Ja, dat klopt. Het was een zeer groot bod. We hebben 'nee' gezegd, maar tegenwoordig gaan voetballers over hun eigen toekomst", zo stelde Gumusdag. We willen beide spelers niet kwijtraken,’ aldus de voorzitter tegenover Sporx.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 11524
-: 0
R: 11724
Level 5

ALLAHA SUKUR... wat moeten wij met deze gasten am-k ga op zoek naar flankspelers en een goeie spits..


+: 379
-: 0
R: 648
Level 4

Nee nee absoluut niet, wij moeten zeker nog 6 middenvelders halen. Andere posities zijn totaal niet belangrijk of relevant..

Wat een gekke bestuur, het lijkt net of ze aan een rad trekken om te kijken op wat voor positie zij versterking moeten halen. :facpal:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen