"Fenerbahçe is optie voor André Schürrle"


achure
Andre Schurrle staat open voor een overgang naar Super Lig. De vleugelaanvaller komt amper aan spelen toe bij Dortmund en werd de afgelopen maanden met veel ploegen in verband gebracht.

Ingo Haspel, de zaakwaarnemer van Schurrle, zegt tegen Duiste Sport-1 dat een overgang naar Fenerbahce tot de mogelijkheden behoort. ''Turkije heeft een sterke competitie, dus het is interessant, bij een goed bod kan hij vertrekken.''

“Nadat Andre eerder bij Mainz, Leverkusen, Chelsea en Wolfsburg speelde moet hij zich weer bewijzen. Mocht de aanbieding Schurrle tevreden stellen dan is Turkije een optie. Er is veel interesse voor Schurrle en Fenerbahce is een van de opties.

Omdat we in gesprek zijn is het niet verstandig om nu hierover te praten,”aldus Haspel.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 32
-: 0
R: 54
Level 2

Ik denk dat ze te veel geld gaan vragen voor hem

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen