Comolli: "Hatem Ben Arfa zou passen bij Fenerbahçe"


abeni
Fenerbahce Sportief directeur Damien Comolli heeft vandaag interessante uitspraken gemaakt over een eventuele transfer van Hatem Ben Arfa.

“Ik ken Hatem Ben Arfa al vanaf zijn 14e leeftijd. Wij hebben samen een lange geschiedenis. We kennen elkaar heel goed. Momenteel hebben wij al een nummer tien en dat is Miha Zajc. Hij is goed, maar de transfer van Hatem Ben Arfa? Hij is transfervrij, maar ik zou het niet weten. Ik geloof in zijn kwaliteiten en hij is echt getalenteerd.

Momenteel kan ik alleen het volgende zeggen: “Hatem Ben Arfa zou wel passen bij Fenerbahce,” aldus Sportief directeur Damien Comolli tegenover FRANSE RMC.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 5726
-: 0
R: 9070
Level 5

Je hebt Zajc, geen domme transfers maken alsjeblieft. Zajc en Ekici kunnen beide op nummer 10 uit de voeten


+: 0
-: 0
R: 6
Nieuw

ah shit, here we go again.+: 725
-: 0
R: 1360
Level 5

De jaarlijkse “ben arfa naar fb” is er ook weer

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen