'Fenerbahçe biedt 3,5 miljoen plus Baris Alici voor Vedat Muric'


avey
Fenerbahce heeft het vizier gericht op Vedat Muric van Caykur Rizespor en is bereid ver te gaan om de Kosovaarse spits naar Istanbul te halen. 

De “Gele Kanaries” willen een flinke zak geld neerleggen plus een eigen speler aanbieden. Het gaat om Baris Alici, de vleugelaanvaller die vanaf de winterstop werd verhuurd aan Malatyaspor.

Fenerbahce wil 3,5 miljoen euro plus Baris Alici betalen om Muric los te weken bij Rizespor.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 5677
-: 0
R: 8936
Level 5

Dit? Dit is het niet waard. Hou liever Baris Alici


+: 18489
-: 0
R: 21232
Level 6
+1

Sirf Besiktas’a inat olsun diye bir gencin daha gelecegini sktniz aq.+: 129
-: 10
R: 494
Level 3

Domste deal ooit,van webo sow stoch Fernandao naar muric
Frey. wie gaat nou een talent als baris en beetje geld geven voor een spits als muric hij doet alleen goed bij een matige club als.rize en Fener geeft een beetje geld en talent als baris voor een matige spits als muric anders kan je net zo goed trezeguet halen die is wel een koopje als je met muric vergelijkt. Muric is gewoon frey. 2.0 echt een amateur beleid daar bij Fener en dan gaan ze huilen waarom wij enorm slecht zijn.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Baris, Ferdi, Berke, een verloren jaar voor alle drie. Baris heeft dan nog zijn wedstrijdjes meegepikt bij Malatya, maar die andere twee hebben echt niks gespeeld. Fener zou het niet slechter hebben gedaan met deze drie en Salih+Ozan in de basis.


+: 5677
-: 0
R: 8936
Level 5

Ze hebben gespeeld in U21. Hebben niet een heel seizoen alleen op de bank gezeten als je dat denkt. Plus Baris heeft wel minuten meegemaakt ook in het 1e. En heeft zeker ook sterk gespeeld naar mijn mening, maar dat was bij een andere trainer.

Volgend seizoen is anders, volgend seizoen zullen we niet in de degradatie zone zitten en dan nog Ferdi en Berke op de bank moeten houden. Ze zullen dus echt wel minuten maken volgend seizoen en anders worden ze verhuurd. Ik hoop gewoon dat Berke het doel overneemt wat maakt het uit of die nou 19 of 25 is.

En overigens ben ik het met je eens, Fener had het inderdaad niet slechter gedaan, daarom riep ik ook tegen het einde van het seizoen aan dat we meer youngsters moeten laten spelen, omdat degradatie er niet meer in zat. Maar toen EL ticket nog beschikbaar leek te zijn wou Ersun hoca denk ik niet veel veranderen in het elftal.

En zoals Emrebelezoglu25 zegt, heb ik zelf ook niks gezien over Baris bij de deal.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Deze gasten speelden bij hun vorige clubs gewoon in het eerste elftal, dus zo'n seizoen bij U21, dat levert ze helemaal niks op. Ze hebben al bewezen dat ze te goed zijn daar voor.

Ze hadden verhuurd moeten worden. Ik begrijp het dat je geen 18-jarige op doel wilt zetten, zelfs Donnarumma had het soms lastig. Maar als je kijkt naar de concurrenten van Baris en Ferdi op hun posities. Zou Ferdi het slechter hebben gedaan dan Benzia? Denk het niet.+: 1883
-: 0
R: 4162
Level 5

Muriqi is al zo goed als zeker binnen voor 3 miljoen euro, ik heb niks over Baris gehoord.

Misschien dat ze hem dan verhuren aan Rize, maar ik denk dat Yanal hem eerst wilt bekijken.

Hij is ook gewoon een degelijk talent, hij kan makkelijk mee als wisselspeler voor op de flanken.


+: 22
-: 0
R: 46
Level 1

Baris gaat als huur mensen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen