“Dzeko weet heel goed hoe groot Fenerbahçe is”


dzekofb2
“Edin Dzeko krijgt op dit moment heel veel biedingen van Europese topclubs. Veel grote clubs willen hem en hij heel nog een 1 jarig contract met AS Roma. Ik vertel hem elke over het Turks voetbal en Fenerbahçe. Dzeko praat ook vaak met Cengiz Ünder over Fenerbahçe en het Turks voetbal. Dzeko weet heel goed hoe groot Fenerbahçe is. Omdat hij een gecontracteerde voetballer is, is het een moeilijke transfer.”, aldus Mirsad Türkcan tegenover de Turkse media.

De 33-jarige aanvaller heeft dit seizoen in 40 wedstrijden 14 goals en 11 assists gemaakt. Hij heeft tevens vandaag een gesprek gevoerd met Fenerbahçe voorzitter Ali Koç.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 11524
-: 0
R: 11724
Level 5
+1

Als hij transfervrij was konden we hem halen, maar ja...


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

'Weet hoe groot BJK/FB/GS is'. Dit horen we iedere keer, maar zulke spelers komen alleen voor het geld naar Turkije. En ze weten ook dat de Turkse clubs maar een bijrol hebben op het internationale podium, als er nog steeds supporters zijn die dit geloven weet ik het ook niet meer.+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Hahaha hij gaat zien dat niemand groter is dan GS :gs: nr1:


+: 3378
-: 10
R: 9190
Level 5
+5

Perfecte zin, alleen moet je ´groter´ vervangen met ´corrupter´


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4
+1

@Bjk jaaa gercekler Boyle als je niet weet te winnen of überhaupt prijzen weten te pakken ancak boyle Kendini rezil edersin , ik geniet ervan kudurun iste Boyle babaniz :gs:


+: 3378
-: 10
R: 9190
Level 5
+1

Leer eerst normal typen en kom dan terug snotneus. Is speelkwartier nog niet voorbij?+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

@bjk Maak je zelf maar lekker belachelijk idioot met je normaal typen , als je daar moeite mee hebt dan wordt het voor jou tijd dat je gaat bijscholen, tam gotverensin isine gelmiyince kom je met zaken die er niet toe doen , Kk junk


+: 748
-: 0
R: 2450
Level 5

Door interesse te tonen in dit soort spelers laat Fener zien dat ze niks hebben geleerd en dat Ali Koc geen schim beter is dan Aziz Yildirim. Enkele weken nog terug om geld vragen van je supporters terwijl je behoort tot de rijkste familie van Turkije en dan vervolgens weer zulke dure spelers willen aantrekken. Van Uefa krijgen ze al boeten omdat ze zich niet aan de FFP regels houden.


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

ali koc mag zijn eigen geld niet aan fener besteden

die inzamelingsacti es het geld daarvan mag fener gebruiken


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

die regel slaat nergens op

je mag niet meer spenderen dan dat je krijgt

er zijn tientallen clubs in alle competities die dat doen en die worden niet gestraft+: 2
-: 0
R: 34
Level 1

Bu adama gerek yok ,para yok
Oyuzden altyapiya önem verilse bence daha iyi olur

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen