'Fenerbahçe bereikt akkoord met Emre Belözoglu, Edin Visca, Irfan Can en Mert Günok'


avioz
Fenerbahce wil zich deze transferperiode versterken met 12 of 13 nieuwe spelers, maar vier van de transfers zijn nu al rond. Althans dat meldt Hurriyet vandaag.

Emre Belözoglu, Edin Visca, Irfan Can en Mert Günok hebben een akkoord bereikt met Fenerbahce, zo meldt de Turkse krant Hurriyet.

Emre Belozoglu maakt transfervrij de overstap naar Fenerbahce waarbij de club Medipol Basaksehir voor drie spelers(Edin Visca, Irfan Can en Mert Gunok) 7 miljoen euro heeft aangeboden.

Medipol Basaksehir en Fenerbahce onderhandelen nog steeds over de transfersom van de drie spelers. Meer info volgt..
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 11450
-: 0
R: 11639
Level 5
+1

Ik hoef alleen Emre B te zien voor een lage salaris. De rest is poep niveau. Visca kan alleen tegen kleine clubs scoren.


+: 663
-: 0
R: 1398
Level 5
+1

De enigste speler met meer dan 10 goals bij Basak. Dat hij zo weinig scoorttegen de grote clubs komt door de trainer van Basak. Ze spelen altijd voor 0-0 met de hoop op een vieze counter van hun. Visca en Emre draait hun hele team om. Als zij allebij weg gaan is het over met Basak.+: 755
-: 20
R: 1614
Level 5

Getirin bitik futbolcular, Fener'de eigen scout yok zaten. Si.ktigimin yönetimi, hepsi ayni b.ok


+: 663
-: 0
R: 1398
Level 5
+1

If you cant beat them, buy them.


+: 696
-: 0
R: 2356
Level 5

Basaksehir heeft kampioenschap in de laatste weken verloren. Ze hebben geen schulden. Van Emre begrijp ik het, maar waarom zouden ze 3 belangrijkste spelers verkopen voor 7 miljoen? Maak het op z’n minst geloofwaardig.

Ps. Vorig seizoen 16, dit seizoen 13 spelers. Willen ze soms een eigen competitie beginnen bij Fener?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen