'Fenerbahçe zet zinnen op 'Malcolm X' van Barcelona'


amma
De "Gele Kanaries" willen de 22-jarige Braziliaanse voetballer Malcom. Zijn bijnaam luidt dan ook als 'Malcolm X' oftewel de 'donkere diamant'.  

De vleugelaanvaller zou door het scoutingsteam van Fenerbahçe nauwlettend in de gaten gehouden worden. Volgens voetbaldeskundigen in Brazilië kan de speler binnen 3/4 jaar uitgroeien tot een grote speler die zo'n 60 miljoen euro waard kan worden.

De ex speler van Corinthians speelde dit seizoen 15 wedstrijden voor FC Barcelona mag in de zomer vertrekken bij de Catalaanse club omdat hij de afgelopen maanden weinig aan speelminuten komt.  Malcom heeft een doorlopend contract tot medio 2023 in Barcelona.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

hopelijk komt hij
als hij speelt is het een goeie speler


+: 667
-: 0
R: 1408
Level 5

Hahahaha ja en Mbappe en ousmane dembele gaan we ook huren. Wie verzint dit ook.+:
-:
R:
Nieuw
1

Ja ja en turksvoetbal is back!!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen