'Fenerbahçe wil Enes Unal en Cagar Soyuncu huren'


anuls
Fenerbahçe hoopt Enes Unal te kunnen huren van Real Valladolid. De Turkse aanvaller speelt sinds juli 2018 bij Valladolid.

Ünal kwam eerder over van Bursaspor, waar hij alle jeugdelftallen doorliep en verkaste hij naar Manchester City, dat een kleine drie miljoen euro zou hebben betaald voor de Turk. In Engeland speelde hij geen minuut in het eerste elftal. Daarom werd de spits verhuurd. Eerst aan het Belgische KRC Genk, NAC Breda en FC Twente. Daarna maakte hij de overstap naar Villarreal.

Enes Ünal staat in de belangstelling van meerdere Europese clubs. Ook Galatasaray en Besiktas hebben de jongeling op de radar. Daarnaast wil Fenerbahçe Çağlar Söyüncü voor 1 seizoen huren van Leicester City.

Bron:BeinSports
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 60
-: 100
R: 81
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 18489
-: 0
R: 21232
Level 6

Yokuslu kan je vergeten, hij is een van de beste dit seizoen bij Celta Vigo. Ik denk dat hij een stapje hogerop gaat doen.

Wat betreft deze heren, met huren ga je niet ver komen. Enes is destijds opgehaald voor 14 miljoen en Caglar voor 21 miljoen, beide zijn jong en hebben veel potentie. Je kan je beter richten op je eigen jeugd of echt jonge Turkse spelers kopen, in plaats van zulke Turken huren.+: 60
-: 100
R: 81
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen