'Raiola eist 11 miljoen euro van Fenerbahçe in keiharde onderhandelingen om Balotelli'


abalts
SPorx meldde woensdagmiddag dat Mino Raiola met Fenerbahce-sportief directeur Damien Comolli heeft gesproken over onder anderen Mario Balotelli.
De spits wordt al een tijdje gevolgd door de club uit Istanbul en door te schermen met die Turkse interesse, zou Raiola er een beter contract bij Fenerbahce uit willen slepen voor zijn 28-jarige cliënt.

Fenerbahce heeft de beste papieren om Balotelli transfervrij over te nemen, maar zaakwaarnemer Mino Raiola blijkt geen makkelijke onderhandelaar. Raiola is momenteel in onderhandeling met Fenerbahce over een transfer van Balotelli, maar eist wel een torenhoge bedrag van de Turkse topclub.

De zaakwaarnemer heeft het voorzien op een 2-jarige contract van 3,5 miljoen euro(jaarsalaris) zonder bonussen plus tekengeld van 4 miljoen euro wat neerkomt op 11 miljoen euro zonder bonussen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Als fb zijnde zou ik niet eens zaken met Raiola doen , hij vraagt bedragen waarmee clubs tegewoordig in problemen mee komen


+: 488
-: 0
R: 1083
Level 5

Geloof der geen bullshit van Balo geweldige spits.

Maar deze man brengt zoveel problemen met zich mee.

Ik weet niet wat je moet denken van een gast die zijn eigen huis in de fik steekt XD+: 0
-: 0
R: 12
Nieuw

Dit is 100% fake want raiola is geschorst..


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Hij is geschorst maar zijn bedrijf mag gewoon de werkzaamheden uitvoeren de schorsing slaat nergens op, zoals ze al zeiden dit betekent alleen dat die niet op de foto mag , maar is gewoon op de achtergrond aktief


+: 0
-: 0
R: 12
Nieuw

Oh serieus wist ik niet! Tnx for the info

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen