Klopp zit Fenerbahçe dwars om Max Kruse


akloppt
Werder Bremen-aanvaller Max Kruse kan in juni de overstap naar Liverpool maken. 

De 31-jarige Duitse topschutter zou in de belangstelling staan van diverse clubs uit Europa, maar The Reds zouden vooralsnog de enige club zijn die de interesse ook zouden willen concretiseren.

Volgens The Daily Star wil Liverpool, die eerder al probeerde om de spits over te nemen, in de zomer een poging wagen om de speler definitief naar Engeland te halen. De ploeg van trainer Jurgen Klopp wil graag de aanval versterken. De aanvaller is transfervrij.

Naast Liverpool zijn ook Fenerbahce, Chelsea, Bayern, Tottenham, Manchester United, Napoli en AS Monaco in de race voor de handtekening van de speler.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

A.koc op dit moment :enough:


+: 125
-: 0
R: 357
Level 3

FETOSARAYLI SUS

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen