Hoe kan Fenerbahçe dit seizoen alsnog naar de Europa League?


ellogofb
Enkele dagen terug heeft UEFA gemeld dat er een onderzoek is gestart om de financiële situatie van Trabzonspor te onderzoeken.
Hierdoor riskeert de Turkse club een uitsluiting van Europees voetbal. Gezien Trabzonspor op de vierde plaats staat, gaat zijn ticket voor de Europa League hoogstwaarschijnlijk naar de club die op de vijfde plek eindigt. De club die dit seizoen als zesde eindigt krijgt ook een Europa League ticket. Dat betekent dat Yeni Malatyaspor, Antalyaspor, Konyaspor, Fenerbahçe en Alanyaspor plotseling ook een kans maken om een Europa League ticket te bemachtigen. Als Fenerbahçe van Antalyaspor wint, zullen ze dit seizoen als 6de eindigen. Fenerbahçe heeft een keer gewonnen en gelijkgespeeld tegen Konyspor. Dus hun onderlinge resultaat is beter.

Programma speelweek 34:
Fenerbahçe - Antalyaspor 
Konyaspor - Akhisarspor
Başakşehir - Alanyaspor
Yeni Malatyaspor - Bursaspor

Stand:
5. Yeni Malatyaspor: 33 - 47
6. Antalyaspor: 33 - 45
7. Konyaspor: 33 - 43
8. Fenerbahçe: 33 - 43
9. Alanyaspor: 33 - 43

Fenerbahçe riskeert net als Trabzonspor ook om uitgesloten te worden van Europees voetbal. De Turkse topclub moet dus binnen 10 dagen nog miljoenen euro’s (30-40 miljoen euro) ophalen om niet uitgesloten te worden van Europees voetbal.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5

Als er onderzoek wordt gedaan naar de maffiapraktijke n van Gs schuift Fener nog een plaatsje op..


+: 220
-: 0
R: 1017
Level 5
+1

Hahaha :lol:+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Sampiyon Cimbombom , Kudur nr1:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen