Fenerbahçe weigert te onderhandelen: 20 miljoen euro voor Elmas’


melmem
Fenerbahce is met Fiorentina en Inter in gesprek over de transfer van Eljf Elmas. Dat meldt Gazzetta dello Sport vandaag.

Volgens de krant hebben sportief directeur Damien Comolli en Fenerbahce voorzitter Ali Koc gesprekken gevoerd met de clubleiding van beide clubs over een overgang van het Macedonische talent. Fenerbahce eist 20 miljoen euro voor Elmas, maar de verwachting is dat een bedrag van 18 miljoen euro voldoende moet zijn. De Turkse topclub weigert te onderhandelen met clubs.

Fiorentina heeft momenteel een bod gedaan van 15 miljoen euro en Inter zit op ruim 13 miljoen euro. Fiorentina, A.Madrid, Inter, M.City, M. United, Lazio, Feyenoord, PSV en Dortmund tonen ook interesse in Elmas.

"We staan open voor alle aanbiedingen, maar we gaan niet onderhandelen. Er zijn veel clubs die Elmas willen, maar we zijn niet verplicht om hem te verkopen. Hij kan ook een jaartje bij ons blijven als we het juiste bod niet binnenkrijgen,” aldus  Ali Koc tegenover Turkse pers.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen