Fenerbahçe wil verlengen met Skrtel en voert gesprekken


askro
Fenerbahçe en Martin Skrtel zijn in gesprek over een contractverlenging. 

Bij de club zijn ze tevreden over de verdediger: "Skrtel is een voorbeeld en daar willen we graag mee verder als we tot een akkoord kunnen komen,"  aldus trainer Ersun Yanal.
Volgens Mithat Halis, zaakwaarnemer Skrtel zijn de eerste gesprekken al gevoerd. Manager voetbalzaken Mithat Halis is lovend over Skrtel:

"Wij hebben een gesprek gehad met sportief directeur Damien Commoli en eisen een 2-jarige contract. Fenerbahce biedt een 1-jarige contract. "Door zijn hart voor de club, hoop ik dat we er wel uitkomen, maar we zijn het nog niet eens zijn over de duur van het contract."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 4
-: 0
R: 44
Level 1
+1

1 tip. Jeugd

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen