Fenerbahçe wint van Kasimpasa en stijgt naar plek twaalf


asoldes
Fenerbahçe heeft goede zaken gedaan in de Super Lig.
De ploeg won verdiend met 1-3 op bezoek bij Kasimpasa. Door deze overwinning is Fenerbahce gestegen naar plek twaalf op de ranglijst.
 
Met de veertiende plaats en een voorsprong van vier punten op de degradatieplaatsen was Fenerbahce nog altijd niet helemaal veilig. Bij een verlies waren de zorgen met nog drie duels bovendien wel heel erg groot. 
 
Fenerbahce herpakte zich via Eljif Elmas, Mathieu Valbuena en Roberto Soldado.  Dat was eerste overwinning sinds eind maart voor de Gele Kanaries. Daardoor stijgt Fenerbahçe naar de gedeelde twaalf plaats(37punten) en neemt het definitief afstand van de degradatiestreep. De voorsprong op nummer zestien Göztepe is zeven punten, met nog vier duels te spelen.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 11450
-: 0
R: 11639
Level 5

Gelukkig was Kasimpasa zo slecht anders was het verkeerd afgelopen.. Blunderende keeper, die na zijn blunders nog steeds de bal niet in 1x kon claimen. Onze spelers die niet nog steeds niet kunnen afmaken, Spel die steeds werd stopgezet door blessures of Var. Veysel die niet eens rood kreeg door een elleboog te geven met opzet.. Het is maar dat Fatih Terim onze trainer niet is anders was het 100% rood.


Moses en Ayew zijn letterlijk bagger spelers, laatste 15 minuten speelden we met 9 man.


+: 124
-: 10
R: 487
Level 3

Echt bizar gewoon dat die met gele.kaart vanaf komt. 100% rood.+: 22
-: 0
R: 46
Level 1
+2

Dik en dik verdiend gewonnen we konden nog dikker winnen maar jammer we zijn tenminste gewonnen. Kan iemand met uitleggen waarom veysel sari geen rood heeft gekregen? Of waarom die goal van isla is afgekeurd?


+: 124
-: 10
R: 487
Level 3

Gelukkig gewonnen, deze moesten we echt winnen volgende week thuis tegen akhisar vrij eenvoudige tegenstander deze winnen wij met 4-1 en dan is het grote opluchting.


+: 1585
-: 0
R: 3499
Level 5

Elke wedstrijd verassen ze me opnieuw: hoe slecht kan je zijn in godsnaam. Het niveau is duidelijk als een (vroeger) uitgekotste linksback bankspeler Hasan Ali je sterspeler is.
Hepsinin aq buiten de jonge spelers en aantal strijders (o.a. Valbuena etc.)


+: 22
-: 0
R: 46
Level 1
+1

Was jij niet de gene die zei van ja als we winnen verliezen we tegen akhisar? Opeens zeg je 4-1+: 124
-: 10
R: 487
Level 3

Akhisar is nog veel slechter dan kasimpasa he? Dan weet jij wat ik bedoel met 4-1.we speelde wel tegen slechtste verdediging van de competitie kasimpasa.allee n die tweede goal vanuit vrije trap konden ze niks aan doen.


+: 171
-: 0
R: 448
Level 3

Wij hebben het altijd moeilijk tegen akhisar. Ze spelen dan opeens als barca dus ik denk niet dat we gaan winnen


+: 22
-: 0
R: 46
Level 1

Ja maar je zegt paar dagen terug letterlijk dat als we vandaag winnen dat we dan tegen akhisar verliezen een paar dagen terug wist je toch ook dat akhisar slechter is dan kasimpasa of ben je er vandaag pas achter gekomen dat akhisar slechter is

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen