'Atletico Madrid biedt spits Kalinic plus 5 miljoen euro voor Elmas'


aklinos
Atletico Madrid heeft het vizier gericht op Eljf Elmas van Fenerbahce en is bereid ver te gaan om de Macedonische middenvelder naar Madrid te halen. 

De Spanjaarden willen een flinke zak geld neerleggen plus een eigen speler aanbieden. Het gaat om Nikola Kalinic, de 31-jarige Kroatische spits. Atletico Madrid wil 5 miljoen euro plus Kalinic betalen om Elmas los te weken bij Fenerbahce.
 
Kalinic is een 31-jarige tweebenige spits en heeft een transferwaarde van ruim 15 miljoen euro. Hij heeft dit seizoen in de La Liga 2 keer gescoord in 17 wedstrijden.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 31
-: 0
R: 108
Level 3

Wanneer kalinic naar Turkije komt daalt zijn transferwaarde al naar 1 miljoen en daarbovenop 2x scoren in 17 wedstrijden als spits?? Wat een grap


+: 40
-: 0
R: 165
Level 3
+1

Griezmann plus 150miljoen+: 8
-: 0
R: 77
Level 2

Je moet niet gaan overdrijven. Griezmann plus 135 miljoen kan wel.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen